Styring af arbejdsmiljø

Ason A/S styrer byggesagerne efter fastlagte procedurer, der håndteres via vores ledelsessystemer for arbejdsmiljø.

Arbejdsmiljø

Ason A/S styrer byggesagerne efter fastlagte procedurer, der håndteres via vores ledelsessystemer for arbejdsmiljø svarende til ISO 45001.​​

Internt arbejdsmiljø og ekstern arbejdsmiljø­koordinering

Det formaliserede ledelsessystem betyder stram styring af arbejdsmiljøet. Det sikre et godt arbejdsmiljø, at ledelse og medarbejdere arbejder sammen, et godt indeklima, omtanke for medarbejderne og sikre det bedst mulige psykiske arbejdsmiljø. Derfor har Ason A/S:

  • En veletableret arbejdsmiljøorganisation med medarbejdere, der har de lovpligtige uddannelser
  • Eksternt tager vi os af styring af arbejdsmiljøarbejdet som arbejdsmiljøkoordinator, herunder ansvar for Plan for Sikkerhed og Sundhed samt afholdelse af sikkerhedsmøder og sikkerhedsintroduktionsmøder.
  • Auditering, sikkerheds- og mønsterrunderinger af byggepladser efter arbejdsmiljøledelsessystemets auditplaner og visuel rapportering.
  • Internt foretages instruktion af medarbejdere, herunder instruktion i brug af kemiske produkter (f.eks. via APV og APB).
  • Effektiv digital værktøjsstyring, styring af lovpligtigt eftersyn på maskiner samt dokumenteret egenkontrol og værktøjets datablade og sikkerhedsdatablade lige ved hånden via mobil eller tablet.

Kontakt os i dag

Hvis I søger en kompetent entreprenør med stor viden inden for bæredygtigt byggeri, så kontakt os. Vi sikrer jeres projekt høj kvalitet med respekt for miljøet og med et solidt resultat – hver gang.

Har du spørgsmål eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 45 93 94 00 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi retrur.

Nyheder

Følg vores virksomhedsprofil på LinkedIn, og modtag nyheder fra os i dit feed. Vi lægger løbende artikler ud om vores mest spændende projekter og andet relevant fra vores hverdag.