Bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri

Vi sigter mod en mere bæredygtig fremtid

I en verden hvor klimaforandringer og miljøbevidsthed er i stigende fokus, mener vi, at bæredygtigt byggeri ikke længere er en luksus, men derimod en nødvendighed – derfor vil vi gerne være med til at bygge en mere bæredygtig fremtid.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder i dialogbaserede og løsningsorienterede fremgangsmåder for at sikre, at resultatet stemmer overens med kundens ønsker, forventninger og specielle behov.

Vi har enorm erfaring med store byggeprojekter i industri- og erhvervsregi, og har med stor succes varetaget en lang række hoved- og totalentrepriser.

Svanemærkede byggerier

For at sikre overholdelse af svanemærkets krav og for at optimere byggeriets bæredygtige praksis, har vi i Ason A/S en intern svanemærkningskonsulent, som arbejder tæt sammen med resten af teamet og eksterne samarbejdspartnere for at sikre, at alle aspekter af byggeprocessen er i overensstemmelse med miljømærkets krav. Dette inkluderer alt fra valg af materialer og energiforbrug til affaldshåndtering og genbrug.

Hos Ason A/S bestræber vi os på at levere bæredygtige løsninger i høj kvalitet og lægger stor vægt på at være i tæt dialog med kunden. Vi tror på, at tæt samarbejde mellem alle parter er nøglen til at skabe succesfulde byggeprojekter.

Kontakt os i dag

Hvis I søger en kompetent entreprenør med stor viden inden for bæredygtigt byggeri, så kontakt os. Vi sikrer jeres projekt høj kvalitet med respekt for miljøet og med et solidt resultat – hver gang.

Har du spørgsmål eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 45 93 94 00 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi retrur.

Nyheder

Følg vores virksomhedsprofil på LinkedIn, og modtag nyheder fra os i dit feed. Vi lægger løbende artikler ud om vores mest spændende projekter og andet relevant fra vores hverdag.

ESG tiltag

I Ason A/S har vi en ESG-politik, der er grundlaget for vores ansvarlige og bæredygtige forretningspraksis. Vores ESG-politik sikrer, at vi aktivt arbejder med miljømæssige, sociale og ledelsesrelaterede formål for at minimere vores negative påvirkning og maksimere vores positive bidrag til samfundet.

Gennem vores dedikation til bæredygtigt byggeri og høje standarder for kvalitet og, har vi positioneret os som en førende aktør inden for den grønne byggebranche. Vores engagement i at skabe bæredygtige byggerier er med til at skabe en grønnere fremtid.