Om Ason A/S

En veletableret virksomhed med stærke værdier

Om Ason A/S

En erfaren og kompetent entreprenør

Ason A/S er en velrenommeret entreprenør med fokus på bæredygtigt byggeri, herunder svanemærkede byggerier. Vi har en intern svanemærkningskonsulent og en ESG-politik, som skal sikre vores projekter, vores virksomhed og dig som kunde et godt resultat.

Med 30 års erfaring inden for total- og hovedentrepriser, arbejder vi med nybyggeri og renovering af institutions-, erhvervs- og boligbyggerier på Sjælland, særligt i Storkøbenhavn og omegn.

Ason A/S har en stærk virksomhedskultur baseret på centrale værdier og kontinuerlig udvikling af medarbejdernes kompetencer. Vi tilbyder løbende uddannelse, der sikrer høj kvalitet i vores projekter med uddannede, engagerede og dygtige fagfolk, og samtidig holder os opdaterede på nye produkter og metoder. Vi sigter altid mod at være en foretrukken entreprenør, som opbygger langvarige relationer med bygherrer, kunder og samarbejdspartnere, og som altid leverer de bedste løsninger og resultater i alle aspekter af byggeriet.

Kontakt os i dag

Hvis I søger en kompetent entreprenør med stor viden inden for bæredygtigt byggeri, så kontakt os. Vi sikrer jeres projekt høj kvalitet med respekt for miljøet og med et solidt resultat – hver gang.

Har du spørgsmål eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 45 93 94 00 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi retrur.

Nyheder

Følg vores virksomhedsprofil på LinkedIn, og modtag nyheder fra os i dit feed. Vi lægger løbende artikler ud om vores mest spændende projekter og andet relevant fra vores hverdag.

Historien bag

Grundlagt i 1993 af en gruppe erfarne fagfolk fra byggebranchen, har Ason A/S altid haft et stærkt fokus på kunden og opgaven. I dag gør vores størrelse os i stand til at håndtere store og komplekse byggeprojekter uden at gå på kompromis med vores ledelsesmæssige fokus og nærhed til kunden og det projekt, vi står overfor.

Som en pålidelig entreprenør arbejder Ason A/S utrætteligt på at opnå vores kunders tillid og opfylde deres behov gennem ekspertise, fleksibilitet og fremragende service. Vores stærke virksomhedskultur og fokus på kontinuerlig udvikling af medarbejdernes faglige kompetencer sikrer, at vi altid er i stand til at levere de bedste løsninger og resultater for vores kunder og deres byggeprojekter.

 • 1993

  Opstart

  Andersen, Sanbeck og Nielsen

 • 2010

  Ny ejerkreds

  Ejerkreds ændres til Jørn Pilegaard og Kim fugl Rasmussen

  2010

 • 2011

  ASON A/S

  Navneændring til ASON A/S

 • 2020

  Ny lokation

  ASON A/S flytter til Brøndby

  2020

 • 2022

  Ny ejerkreds

  Gert, Leon og Anders indtræder som nye ejere